• ca
  • es
Inici » Esport » El ‘Galbis’ acull demà unes jornades d’actualització i reciclatge per a entrenadors i monitors de futbol

El ‘Galbis’ acull demà unes jornades d’actualització i reciclatge per a entrenadors i monitors de futbol

| 25 maig, 2017

Demà divendres, 26 de maig, el camp de futbol municipal ‘Galbis’ acull unes jornades d’actualització i reciclatge per a entrenadors i monitors de futbol. El programa es desenvoluparà en horari de 19:00 a 21:00 hores.

 

Les ponències versaran sobre l’entrenament del porter en el Futbol Base en la teoria i en la pràctica. La ponència teòrica serà a càrrec de Nino Lema, entrenador nacional Nivell III, entrenador d’Alicante C.F. Segona Divisió-A i Orihuela C.F., C.D. Dénia i Ontinyent en Segona Divisió B., així com professor de l’Escola d’Entrenadors de la F.F.C.V. en la seua delegació d’Alacant.

 

Per la seua banda, la ponència pràctica serà a càrrec de Kiko Llinares, entrenador Nivell III, especialista en entrenament de porters, entrenador de porters en el C.F. la Nucia, Benidorm F.B., Benidorm C.D. i C.F. Nuevo Benidorm.

 

Les jornades estan organitzades pel Comité Tècnic d’Entrenadors de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l’Atlètic de Callosa C.F.

 

La Jornada és de caràcter gratuït, per a més informació i inscriure’s pot contactar amb el CTE mitjançant correu electrònic a ezamora@ffcv.es.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.