• ca
  • es
Inici » Activitats economiques, Comerç i Mercats » El diputat Josep Nadal reivindica un preu just i la rebaixa de la pressió fiscal per al nispro

El diputat Josep Nadal reivindica un preu just i la rebaixa de la pressió fiscal per al nispro

| 6 maig, 2016

 


06052016_COOPERATIVA_0206052016_COOPERATIVA_03

*El diputat autonòmic ha visitat la Cooperativa Agrícola de Callosa d’en Sarrià per a conèixer de primera mà les necessitats del sector

El diputat autonòmic de Compromís, Josep Nadal, ha reivindicat “un preu just” per al nispro i “la rebaixa de la pressió fiscal que pateix el sector productiu” en la visita que ha realitzat aquest matí a la Cooperativa Agrícola Ruchey de Callosa d’en Sarrià, al costat de l’alcalde, Josep Saval, el primer tinent d’alcalde, Alfonso Puigcerver, i les regidores Mª Luz Puigcerver, Rosa Savall i Estela Menaches.

 

Aprofitant el final de la recol·lecta del nispro, el diputat ha escoltat de primera mà les reivindicacions i necessitats que li han traslladat els representants del principal sector econòmic de Callosa, sobretot, en un any en el qual els ingressos han minvat considerablement per la falta de precipitacions que han fet que el calibre del fruit siga més xicotet. El president de la Cooperativa, Francisco Pérez, i el gerent, Andrés Llorca, han rebut a la comitiva en la cooperativa i els han mostrat el procés de recol·lecta.

 

Josep Nadal ha assenyalat que cal donar un nou impuls a l’agricultura valenciana perquè “ha estat molt oblidada per l’anterior govern de la Generalitat” i a més ha remarcat la necessitat de “apostar per crear una indústria agroalimentària pròpia per a ser més competitius”. Així mateix, ha incidit en la importància de “connectar Callosa” amb altres municipis a través de l’autopista.

 

En aquest sentit, l’alcalde de Callosa, Josep Saval, ha reivindicat la millora de la carretera que uneix Callosa amb Altea la Vella per a accedir a l’autopista A-7. El primer edil ha insistit que, “tant el preu com el tipus impositiu del nispro, deuen ser fixos i adequats al cost de producció del fruit perquè l’agricultor no perda diners”.

 

 

Declaracions: Alcalde de Callosa, Josep Saval, Diputat autonòmic, Josep Nadal, i gerent de la Cooperativa, Andrés Llorca.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Activitats economiques, Comerç i Mercats, Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.