• ca
  • es
Inici » Cultura » El cicle de l’aigua en Callosa serà el protagonista de les imatges del nou calendari 2018

El cicle de l’aigua en Callosa serà el protagonista de les imatges del nou calendari 2018

| 11 desembre, 2017

La Regidoria de Cultura presenta dijous que ve, 14 de desembre, el calendari que ha dissenyat l’Ajuntament per al pròxim any 2018. ‘El nostre patrimoni: Una història feta d’aigua’ és el títol del calendari del pròxim any, ja que aquest valuós recurs, vital per a Callosa d’en Sarrià, serà el gran protagonista de les imatges del nou almanac. A cada mes li acompanyarà una fotografia en la qual es representen regs, pous, assuts, basses, fonts, molins i diversos sistemes hídrics del municipi, al costat d’un text explicatiu.

 

L’Ajuntament ha editat prop de 2.000 calendaris que distribuirà gratuïtament. La iniciativa té com a objectiu donar a conèixer el patrimoni de Callosa d’en Sarrià a través de les imatges d’aquest almanac.

 

L’acte de presentació serà en la Casa de Cultura, a les 19.30 hores. Tots els que assistisquen a l’esdeveniment rebran de forma gratuïta un exemplar del nou calendari. Els interessats a adquirir un, podran sol·licitar-ho en la Casa de Cultura.

 

L’alcalde de Callosa, Josep Saval, i el regidor de Cultura, Francesc Guardiola, estaran presents en aquest acte. Els dos han agraït el treball de Joan Vicent Martín Devesa, autor dels textos i de part del material fotogràfic, i de Joan-Ives Pascual Menaches, responsable del disseny i també de part de les fotografies.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.