• ca
  • es
Inici » Esport » El callosí Joel Montiel Saval, campió del I Almedia Trail

El callosí Joel Montiel Saval, campió del I Almedia Trail

| 14 gener, 2019

*La jornada esportiva va comptar amb més de 200 participants i nombrosos voluntaris que van ajudar en el desenvolupament de la prova

El corredor callosí del grup Coca, Joel Montiel Saval, es va alçar amb la primera classificació de la general en el I Almedia Trail celebrat ahir a Callosa d’en Sarrià. En la prova van participar més de 200 corredors en una jornada esportiva que va transcórrer sense incidències i amb nombrós públic que es va acostar a la plaça del Convent per a animar als corredors.

 

Joel Montiel va aconseguir completar el circuit de 24 Km i 1.300 metres de desnivell positiu en un temps de 02.01:24.

 

El segon classificat de la prova va ser Fran de la Creu Jordá del club Entrena Benissa amb un temps de 02.02:36. El tercer classificat de la general va ser Luis Alberto Oñate Vizcaino del Club d’Atletisme El Faro amb temps de 02.04:06.

 

En la general femenina la primera classificada va ser Miryam Talens Belén del club Marathon Crevillent amb un temps de 02.34:11. La segona classificada va ser Victoria Ballenilla Marco amb un temps de 02.36:45. La tercera plaça va ser per a Ángela Pizarro Ureña del club de Correr Xeraco amb un temps de 02.40:20.

 

L’organització a més va premiar als corredors locals. La classificació local masculina la va liderar també el campió de la prova Joel Montiel (02.01:24), el segon classificat va ser Jonatan Varo Pérez (02.14:20) i el tercer va ser Raimon Martínez Pérez (02.25:29).

 

La classificació local femenina la va encapçalar Alexia Botella Savall (03.07:56), seguida de Tarje Sarabia Chuya (03.17:59), Mª Esperanza Seguí Tasa (04.04:47) i Olga Ferrando Roig (04.04:48).

 

La classificació completa de la prova pot consultar-se a través de www.mychip.es.

 

El recorregut va discórrer pels paratges limítrofs a Callosa d’en Sarrià, passant per les partides de Massatava i Farines, descendint i recorrent el riu Guadalest, s’ascendia per la solana de Gorges, fent cim en el Penyonets i es descendia de nou per l’ombria del Rastrell (Xortà), per a tornar cap a la Serra d’Almedia, fent cim i baixant de nou fins a la plaça del Convent de Callosa d’en Sarrià. En total el recorregut va abastar els municipis de Callosa d’en Sarrià, Polop, Benimantell i el Castell de Guadalest.

 

Des de l’Ajuntament s’ha felicitat el grup Corredors de callosa (Coca) per l’organització de l’esdeveniment, així com a tots els patrocinadors, Policia Local, Protecció Civil, Club Ciclista Sarrià, personal sanitari, personal municipal, nombrosos voluntaris que van col·laborar amb l’esdeveniment i veïns i veïnes que es van acostar a la plaça del Convent a animar als corredors.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.