• ca
  • es
Inici » Esport » Dos esportistes del grup local COCA pugen al podi de la Costa Blanca Trails

Dos esportistes del grup local COCA pugen al podi de la Costa Blanca Trails

| 14 novembre, 2017

Dissabte passat, 11 de novembre, es va celebrar en les muntanyes de la comarca la popular Costa Blanca Trails que constava de quatre carreres per muntanya de 18 Km. (1.100+), 40 Km. (2.850+), 65 Km. (4.200+) i 102 Km. (6.500+). Les proves passaven pels termes municipals de Finestrat, Polop de la Marina, Benimantell, Benifato, Beniardà, Confrides i Sella. L’itinerari recorria terreny de muntanya, camins i sendes de la Serra d’Aitana, Puig Campana i La Serrella.

 

Una vegada més els membres de COrredors CAllosa van estar presents en les carreres de 18 Km., 40 Km. i 65 Km. En aquesta ocasió dos esportistes del grup local van aconseguir pujar al podi. Així, Olga Ferrando es va classificar tercera en la categoria de Master-F en la carrera de 18 Km, amb un temps de 4:04:43 h. i Joan Ginés Gadea va ser tercer en la prova de 40 Km., en la categoria Master-M, amb un temps de 6:44:52 h.

 

Des de la Corporació Municipal s’ha felicitat als esportistes i a tot el grup COCA al que pertanyen per aquest nou èxit.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.