• ca
  • es
Inici » Notícies » Donació de Sang el pròxim 5 de juny en el Centre de Salut de Callosa d’en Sarrià

Donació de Sang el pròxim 5 de juny en el Centre de Salut de Callosa d’en Sarrià

| 31 maig, 2018

El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana es desplaça dimarts que ve, 5 de juny, al Centre de Salut de Callosa d’en Sarrià, en horari de 16.30 a 20.30 hores per a realitzar una captació de sang, que compta amb la col·laboració de l’Associació de Mestresses de casa Consumidors i Usuaris de Callosa.

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha fet una crida a la ciutadania perquè participe en aquesta jornada solidària donant sang i amb l’objectiu lloc també a captar nous donants.

A més, presentant el carnet del donant en les taquilles del parc Río Safari Elx el donant serà obsequiat amb un descompte en les entrades per a ell i quatre acompanyants.

 

Requisits

Els requisits generals per a donar sang són gaudir d’un bon estat de salut, ser major de 18 anys i menor de 65 anys, pesar més de 50 quilos, tenir valors de pressió arterial dins dels límits que es consideren adequats i no presentar febre o haver patit alguna malaltia en els últims 7 dies. És imprescindible beure abundantment i menjar abans de donar sang i es pot donar encara que es tinga el colesterol elevat.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Sanitat

Los comentarios están cerrados.