• ca
  • es
Inici » Festes » Devoció i tradició cultural en la processó del Corpus Christi

Devoció i tradició cultural en la processó del Corpus Christi

| 4 juny, 2018


Els carrers de Callosa d’en Sarrià van viure ahir amb devoció la processó del Corpus. Enguany com a novetat la processó va estar precedida per l’actuació en la plaça d’Espanya del grup de danses La Faltriquera i la Colla la Muixeranga Marina Baixa, acompanyats per la Colla l’Algar, que van donar mostra de la tradició cultural del poble.

Després de l’actuació va arrancar la processó des de l’Església Arciprestal de Sant Joan Baptista, acompanyant a l’altar de la ‘Pelegrina’, imatge de la Verge de les Injúries. El recorregut va continuar pel carrer Sellesos; carrer Sant Antoni, on es trobava l’altar del sant; el carrer Calvari Convent, on es va situar l’altar de la Puríssima; i en la plaça del Convent es va situar l’altar de la Verge del Cigne; en el carrer Sant Francesc, enfront de la Casa de la Música, va estar l’altar de Santa Cecilia; es va continuar cap al Portal, on es va situar l’altar de Sant Vicent Ferrer; i pel carrer Major es va tornar de nou a la plaça d’Espanya.

En la processó es van incorporar també diversos elements culturals i religiosos com els ‘nanos’ i diversos personatges bíblics (apòstols i santes) i en la mateixa, com és tradició, van participar els xiquets que enguany han fet la comunió.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.