• ca
  • es
Inici » Notícies » Deu aturats es beneficien d’un curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Depenents en Institucions Socials

Deu aturats es beneficien d’un curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Depenents en Institucions Socials

| 20 novembre, 2017

Hui ha començat en les dependències de l’Escola d’Adults un curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Depenents en Institucions Socials. Aquesta activitat formativa està oferida pel Servef a Callosa d’en Sarrià i s’hi beneficiaran deu persones aturades.

 

El curs, que es desenvoluparà de dilluns a divendres en horari de 09.00 a 15.00 hores, consta de 560 hores lectives i 80 hores de pràctiques en empreses (no remunerades).

 

D’altra banda, a partir de l’1 de desembre, el Servef impartirà també a Callosa altres dos cursos, un en horari matinal, de 09.00 a 15.00 hores, d’Activitats Auxiliars en Jardineria i Vivers (440 hores lectives i 80 hores de pràctiques en empreses, no remunerades) i un altre en horari vespertí, de 15.00 a 21.00 hores, d’Activitats Administratives (810 hores lectives i 80 hores pràctiques en empreses, no remunerades).

 

La regidora d’Ocupació, Lumi Puigcerver, ha assenyalat que “a través d’aquests cursos es pretén facilitar a les persones en situació de desocupació la seua inserció en el mercat laboral”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Promoció de l’ocupació

Los comentarios están cerrados.