• ca
  • es
Inici » Esdeveniments » Curs de ‘Balconades’ per a adornar els carrers en les Festes de Sant Jaume

Curs de ‘Balconades’ per a adornar els carrers en les Festes de Sant Jaume

| 9 maig, 2017

 

La regidoria de Festes, que dirigeix l’edil Rosa Mari Savall, ha organitzat un Curs de ‘Balconades’ gratuït per a totes aquelles persones que els agrade la pintura i vulguen col·laborar exposant els treballs que realitzen en el curs en els principals carrers del nucli antic del municipi durant les festes de Sant Jaume, que se celebraran els dies 21, 22 i 23 de juliol.

 

El curs començarà el pròxim 5 de juny i tindrà una durada de 16 hores. Serà impartit pel professor Toni Ferri els dilluns, de 17.00 a 19.00 hores, i els dimecres, de 18.00 a 20.00 hores, en la Casa de Cultura.

 

L’Ajuntament posarà a la disposició dels participants les teles i tot el material necessari i es quedarà en propietat les obres realitzades per a l’exposició. Els interessats hauran d’inscriure’s en la Casa de Cultura.

 

La regidora de Festes ha assenyalat que “després de l’èxit que van tenir les ‘Balconades’ de l’any passat, les obres del qual van ser cedides per Gata de Gorgos, hem decidit continuar amb la iniciativa però exhibint les obres que realitzen els nostres veïns a través d’aquest interessant curs”.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esdeveniments, Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.