• ca
  • es
Inici » Cultura » Cultura organitza un cicle de teatre amb quatre representacions per a aquest trimestre

Cultura organitza un cicle de teatre amb quatre representacions per a aquest trimestre

| 27 octubre, 2016

ceferinacicle-de-teatre

*El cicle s’inaugura el diumenge, 30 d’octubre, amb l’obra ‘Ceferina se quiere casar’

La regidoria de Cultura ha programat per a aquest trimestre un cicle de teatre en el qual es representaran quatre obres, tres d’aquestes en la Casa de la Música i l’última en la Casa de Cultura de Callosa d’en Sarrià.

 

El cicle s’inaugurarà diumenge que ve, 30 d’octubre, a les 19.00 hores, en la Casa de la Música amb l’obra ‘Ceferina se quiere casar’, a càrrec de la companyia 7 Comediantes. Una comèdia que té com a protagonista l’estrafolari personatge que va crear Lina Morgan i que torna a embolicar-la com sempre.

 

A Ceferina la deixa plantada el seu nóvio Paco davant de l’altar. Fa tres anys que va desaparéixer, però ella li guarda respecte, perquè sap que tornarà. La seua millor amiga no la vol més que per a traure-li diners. Al final, un fet transcendental canviarà la seua sort. Sens dubte, la comèdia té garantides les riallades i farà passar una bona estona al públic.

 

El cicle de teatre continuarà el pròxim 12 de novembre, a les 20.00 hores, en la Casa de la Música amb ‘Ferran’, de la companyia Pla i Revés. El 6 de desembre, a les 19.00 hores, en la Casa de la Música la companyia Els saineters representarà ‘Deixa’m que et deixe’. Finalment el 7 de desembre la Casa de Cultura acollirà a les 19.00 hores, el ‘Teatre dels callosins’, en commemoració del 25 aniversari de la Casa de Cultura.

 

La venda d’entrades de les representacions es realitzarà a la Casa de Cultura. Per a més informació i reserves telefonar al 96 588 09 46.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.