• ca
  • es
Inici » Cultura » Cultura organitza diverses activitats durant el període vacacional de Setmana Santa

Cultura organitza diverses activitats durant el període vacacional de Setmana Santa

| 10 abril, 2017

La Regidoria de Cultura, que dirigeix l’edil Francesc Guardiola, ha organitzat diverses activitats culturals durant el període vacacional de Setmana Santa. Així, el pròxim 19 abril, a les 19.30 hores, s’oferirà, amb motiu del dia de Sant Jordi, una conferència literària en la Biblioteca Municipal l’Espill sota el títol ‘La nostra literatura: escriptores i escriptors valencians actuals’. La conferència serà a càrrec de Mª Àngels Francés Díez, professora de la Universitat d’Alacant.

 

També amb motiu del Dia de Sant Jordi, s’ha organitzat una activitat per al públic infantil en la Biblioteca Municipal l’Espill. Serà el 20 d’abril, a les 18.30 hores, quan els més xicotets podran gaudir del Contacontes ‘El gran Jordiet’.

 

Finalment, el dia 21 abril, a les 20.00 hores, en la Casa de Cultura es projectarà el documental ‘Almansa 1707 de la Revolta a la Repressió’. Es tracta d’un documental de 55 minuts de durada, elaborat per InfoTV amb motiu de la commemoració del 300 aniversari de la batalla que tantes conseqüències va tenir per al futur del nostre país, amb els antecedents, els fets i les conseqüències. cal destacar que la cinta va guanyar el 2008 el premi al millor documental en els Premis Tirant de l’Audiovisual Valencià.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.