• ca
  • es
Inici » Cultura » Cultura lliura al Centre de Salut un lot de llibres infantils per a crear un racó de lectura en la consulta de Pediatria

Cultura lliura al Centre de Salut un lot de llibres infantils per a crear un racó de lectura en la consulta de Pediatria

| 28 setembre, 2017

La sala de consulta de Pediatria del Centre de Salut de Callosa d’en Sarrià compta des de hui amb un lot de llibres de literatura infantil i juvenil per a amenitzar i promoure la lectura entre els més xicotets durant l’espera.

 

La iniciativa sorgeix de la regidoria de Cultura i la compra s’ha realitzat amb la quantia econòmica procedent de l’assignació anual del grup municipal UPyD, amb representació en l’Ajuntament, que ha decidit donar-la al departament de Cultura.

 

Aquest matí el regidor de Cultura, Francesc Guardiola, ha fet lliurament del lot de llibres al coordinador del Centre de Salut de Callosa d’en Sarrià, Antonio Sánchez, acompanyat del regidor de l’equip de govern, Vicent Llobell, i també metge del centre de salut.

 

El lot està compost de llibres per a prelectors, per a xiquets a partir de 6 i de 8 anys, i de llibres d’imatges.

 

En paraules de Francesc Guardiola, “la presència de llibres de fàcil i ràpida lectura afavoreix la interacció dels jóvens pacients amb el món del llibre, per açò, s’ha pensat a adquirir llibres per a neolectors i d’altres edats”.

 

L’edil ha explicat que “l’objectiu és que la lectura estiga present, que l’activitat de la lectura resulte atractiva i que el temps d’espera siga el més entretingut possible”. Per a açò s’ha optat per la compra d’àlbums il·lustrats i llibres amb un missatge que va més enllà de la imatge o del text. “Les il·lustracions en molts casos són tan suggeridores, que a vegades, ni tan sols requereixen de text per a explicar-nos una història, per si soles conviden al delit i estimulen la fantasia”, ha afirmat el regidor.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.