• ca
  • es
Inici » Cultura » Cultura adquireix 100 còpies del CD ‘Ante ruat Mundus…’ editat per Ple a 4 amb l’orgue de l’Església com a protagonista

Cultura adquireix 100 còpies del CD ‘Ante ruat Mundus…’ editat per Ple a 4 amb l’orgue de l’Església com a protagonista

| 19 setembre, 2017

La Regidoria de Cultura ha adquirit 100 còpies del CD editat per l’Associació Ple a 4 i que té a l’orgue barroc de l’Església Arxiprestal Sant Joan Baptista de Callosa d’en Sarrià com a protagonista.

 

El CD té per títol ‘Ante ruat Mundus…’ i l’organista Joxe Benantzi Bilbao s’ha encarregat d’interpretar les peces. Els beneficis de venda d’aquest CD es destinaran a la restauració de l’orgue.

 

El regidor de Cultura, Francesc Guardiola, ha informat que l’Ajuntament ha regalat una còpia a cada centre educatiu de la localitat, així com a la Biblioteca Municipal i a l’Associació d’Amics de la Música de Callosa d’en Sarrià per a la seua promoció i posada en valor. La resta de còpies es podran adquirir a un preu de 15 euros en la Casa de Cultura Jaume Pastor Fluixà.

 

L’orgue de Callosa d’en Sarrià va ser construït cap a l’any 1770 pel taller de organers de la família Salanova, Userralde, Grañena i presenta 45 registres que fan cantar a al voltant de 1.700 tubs.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.