• ca
  • es
Inici » Esport » Corredors callosins participen en la ‘Perimetral a Benissa’

Corredors callosins participen en la ‘Perimetral a Benissa’

| 27 març, 2017

Dissabte passat, 25 de març, diversos esportistes del grup Coca Corredors de Callosa van participar en la VI Perimetral a Benissa, una de les carreres de muntanya més exigents dins del panorama nacional que va tornar a passar pel terme municipal de Callosa d’en Sarrià.

 

Els corredors de Callosa Tarje Sarabia, José Alfonso Puigcerver Calbo i José Vicente Palacio van competir en la modalitat Ultra amb un total de 73 quilòmetres i amb un desnivell de 4.130 metres.

 

Tarje Sarabian va realitzar una carrera modèlica, tenint en compte que era la primera vegada que competia en muntanya, ja que va aconseguir col·locar-se en la novena plaça en categoria Absoluta femenina i en la 134 de la general, amb un temps de 13:53:58.

 

José Alfonso Puigcerver Calbo va aconseguir la plaça 155 en la general de Master-M amb un temps de 14:36:36.

 

José Vicente Palacio lamentablement va haver d’abandonar la carrera en el quilòmetre 5 com a conseqüència d’un esquinç produït en trepitjar una pedra solta en el terreny.

 

Cal destacar que la prova de 73 km serà una prova puntuable en el Campionat Autonòmic de Carreres per Muntanya de Llarg Recorregut de la FEMECV.

 

Per la seua banda, José Damián Roig va participar en la modalitat Marató amb un total de 42 quilòmetres de recorregut i un desnivell de 1.950 metres. Roig va aconseguir la posició 117 amb un temps de 07:04:03.

 

Des de la corporació municipal s’ha felicitat a tots els corredors per l’esforç realitzat i s’ha desitjat a Palacio una ràpida recuperació.

 

 

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.