• ca
 • es
Inici » Educació » Convocat el 4t Concurs de Dibuix Ofiespriu per als escolars de Primària de Callosa d’en Sarrià

Convocat el 4t Concurs de Dibuix Ofiespriu per als escolars de Primària de Callosa d’en Sarrià

| 12 desembre, 2016

 

concursdibuix_callosa

Ofiespriu Escolar organitza, amb la col·laboració de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, el quart Concurs de dibuix dirigit als escolars de Primària dels centres educatius del municipi.

 

Aquest concurs naix amb motiu del Dia Internacional dels Drets del Xiquet i del Dia Internacional de la Pau. Enguany la temàtica escollida és “Dibuixa el teu col·legi”, amb la finalitat d’estimular la creativitat en l’educació dels més joves i sensibilitzar-los amb els problemes d’accés al col·legi dels xiquets que viuen en zones de guerra.

 

Les bases que regeixen el concurs són les següents:

 

 1. Cada concursant podrà presentar una sola obra, relacionada amb el seu col·legi situat a Callosa d’en Sarrià. La temàtica gaudeix de total llibertat dins del marc “Dibuixa el teu col·legi”. S’acceptaran dibuixos sobre l’edifici del col·legi (l’aula, el gimnàs, etc.) i sobre activitats que es desenvolupen dins del col·legi (el moment del pati, una classe impartida pel mestre, etc.).

 

 1. En el revers de cada obra figuraran les dades del participant: nom, cognoms, curs i centre on estudia.

 

 1. Cada obra serà lliurada en el centre escolar de l’alumne dins d’un sobre tancat i introduïda en una urna. El sobre portarà el nom de “DIBUIXA EL TEU COL·LEGI”.

 

 1. Les obres tindran una grandària de DIN-A4 (29,7 x 21 cm.), i podran ser presentades en paper o cartolina.

 

 1. La tècnica utilitzada serà lliure.

 

 1. Els criteris del jurat es basaran en la creativitat, l’originalitat, la rellevància i la presentació global del treball.

 

 1. Les obres no premiades seran retornades als centres escolars corresponents.

 

 1. La participació en aquest concurs implica l’autorització dels pares o tutors dels participants perquè Ofiespriu Escolar i l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià puguen publicar fotografies de l’esdeveniment en la seua pàgina web, en cartellera o en periòdics, així com el seu enregistrament per a retransmetre-ho per televisió.

 

 1. L’obra distingida amb el premi preferent passarà a ser propietat de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià.

 

 1. La fallada del jurat es farà públic en l’acte de lliurament dels premis en cada centre escolar, que s’organitzarà amb la Regidoria d’Educació de Callosa d’en Sarrià en el mes de gener de 2017.

 

 1. Les tres obres finalistes seran exposades en la Casa de Cultura i en la pàgina web i el canal de youtube de Ofiespriu Escolar.

 

 1. El termini de presentació de les obres finalitza el dia 20 de gener de 2017 en cada centre escolar.

 

 1. PREMI: Hi haurà tres finalistes per centre escolar participant. Els tres tindran diploma i premi, destacant el primer premi. El centre que participa també tindrà un regal i diploma.

 

La regidora d’Educació, Estela Menaches ha animat a tots els escolars de Primària, entre 6 i 12 anys, a participar, ja que “es tracta d’una iniciativa que pretén estimular la imaginació dels xiquets a través de l’art, al mateix temps que se’ls sensibilitza sobre la trista realitat d’altres xiquets de la seua edat que viuen en zones de conflicte i que en la seua majoria no poden anar al col·legi”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.