• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Conveni de col•laboració amb la Federació de Pilota Valenciana per a la celebració de la 5a Jornada de la fase regular del ‘III Circuit de Llargues la Bolata’

Conveni de col•laboració amb la Federació de Pilota Valenciana per a la celebració de la 5a Jornada de la fase regular del ‘III Circuit de Llargues la Bolata’

| 2 novembre, 2018

*La competició es disputarà en el municipi el pròxim 6 de desembre

Aquest matí l’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, ha signat un conveni de col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana, representada pel seu vicepresident, Vicent Molines Vives.

 

A través d’aquest conveni l’Ajuntament destinarà 950 euros a la FPV per a la celebració de la cinquena i última jornada de la fase regular del ‘III Circuit de Llargues la Bolata’, que se celebrarà a Callosa d’en Sarrià el pròxim 6 de desembre. A més, a través de l’acord subscrit, l’Ajuntament s’encarregarà de pagar les pilotes utilitzades en la competició. Amb açò, l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià segella el seu compromís per al foment i posada en valor de l’esport valencià per excel·lència.

 

Al principi la competició anava a celebrar-se durant els Díes de Bous, concretament el 21 d’octubre, però com a conseqüència de les previsions meteorològiques que van anunciar pluges, l’esdeveniment esportiu es va ajornar per al pròxim 6 de desembre, en el qual la competició es desenvoluparà des de les 10.00 hores en el carrer de l’Hort del Senyor.

 

Els equips que s’enfrontaran en aquesta jornada seran, a les 10.00 hores, el Club d’Orba contra el Club de Parcet, a les 12.00 hores el Club de Benidorm contra el de Sella i a les 15.00 hores el Club de Murla contra el Club del Campello.

 

Així doncs, a Callosa d’en Sarrià es decidirà la classificació que competirà en les Semifinals del Circuit i la Final se celebrarà a Orba el 23 de desembre.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.