• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Compromís continuarà en solitari en el govern de Callosa d’en Sarrià per a garantir l’estabilitat de la gestió municipal

Compromís continuarà en solitari en el govern de Callosa d’en Sarrià per a garantir l’estabilitat de la gestió municipal

| 11 juny, 2018

*El PSOE trenca el pacte de govern després del seu sistemàtic bloqueig a la gestió municipal i les seues reiterades mostres de deslleialtat

*El nou govern treballarà amb responsabilitat i afany per a portar avant totes les àrees municipals i desbloquejar els pressupostos i la RPT

El grup municipal de Compromís continuarà governant en solitari l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià. El nou govern tindrà com a objectiu prioritari garantir l’estabilitat de la gestió municipal en benefici de l’interès general del poble de Callosa d’en Sarrià.

 

El nou executiu local estarà conformat per l’alcalde, Josep Saval, i els regidors Estela Menaches, Lumi Puigcerver i Vicent Llobell. Serà un govern en minoria que treballarà amb responsabilitat i afany a portar avant totes les àrees municipals i a desbloquejar els pressupostos de 2018, en els quals s’inclou l’aplicació de la Relació de Llocs de Traball (RPT).

 

En el Ple del passat 31 de maig el PSOE, malgrat haver treballat amb el grup de Compromís en la confecció dels pressupostos, va canviar el sentit favorable del seu vot per una abstenció que ha deixat en l’aire els comptes municipals per al 2018. Açò ha paralitzat, a més de la RPT, inversions que donaven resposta a peticions veïnals com el condicionament de la parada d’autobusos, entre altres importants actuacions; així com l’activitat d’associacions i col·lectius locals als quals han deixat sense recursos municipals que contribueixen al desenvolupament d’aquesta activitat.

 

Per tot açò, el grup municipal de Compromís ha escorat el rumb del govern local, després de trencar el PSOE el pacte que els unia des que tirara a caminar la legislatura. Així doncs, després del sistemàtic bloqueig de la gestió municipal que ha dut a terme el PSOE en els últims sis mesos, sumat a les reiterades mostres de deslleialtat que han escenificat, Compromís treballarà per a reconduir la situació i garantir la governabilitat en l’Administració local en benefici dels ciutadans i no d’interessos partidistes com així ho està demostrant el PSOE de Callosa.

 

Noves delegacions

Amb el nou executiu, les competències municipals quedaran distribuïdes de la següent forma:

Josep Saval continuarà ostentant l’Alcaldia, les regidories de Seguretat Ciutadana, Aigua, Recursos Humans i Personal, i a aquestes s’afegiran de manera temporal Cultura, Normalització Lingüística i Festes.

 

Estela Menaches continuarà com a responsable d’Educació, Esports i Participació Ciutadana, i a més dirigirà de forma temporal les regidories de Sanitat i Igualtat.

 

Lumi Puigcerver continuarà amb les regidories Urbanisme, Trànsit, Activitats Econòmiques, Comerç i Mercats, Arxius, Agricultura, Promoció de l’Ocupació i Joventut, i a més ostentarà de forma temporal Serveis Tècnics i Medi Ambient.

 

Vicent LLobell continuarà amb les delegacions d’Hisenda, Patrimoni, Contractación, Residents Estrangers i Serveis Socials, i a més dirigirà de manera temporal les àrees de Turisme i Els Nostres Majors.

 

Així mateix, Vicent Llobell passarà a ostentar la primera tinença d’alcaldia, la segona tinença d’alcaldia serà per a Lumi Puigcerver i la tercera tinença d’alcaldia serà per a Estela Menaches.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.