• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Comencen les obres del futur Edifici Polifuncional i de l’Aulari

Comencen les obres del futur Edifici Polifuncional i de l’Aulari

| 26 febrer, 2018

Aquest matí l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha signat l’acta de replanteig dels projectes del futur Edifici Polifuncional i de l’ampliació de l’Aulari en zona cultural. Els treballs s’iniciaran plenament a partir de demà.

 

L’empresa adjudicatària de l’Edifici Polifuncional és JPC Urbanismo S.L. El termini d’execució de l’obra serà de 10 mesos i el pressupost d’adjudicació ascendeix a 362.746,49 euros, que serà subvencionat per la Diputació d’Alacant en un 75%. L’edifici situat en la partida Peita, en el carrer Ramón y Cajal, constarà d’una planta semisoterrani i 2 plantes sobre rasant amb un total de 559,07 m2 construïts.

 

Aquesta nova infraestructura donarà resposta a l’activitat cultural i formativa que es desenvolupa en l’actualitat en la Casa de Cultura i altres dependències municipals que s’han quedat xicotetes, així mateix, podria albergar a diferents associacions del municipi.

 

El mateix objectiu compleix l’Aulari, que serà una ampliació del mateix Edifici Polifuncional. L’empresa adjudicatària de l’Aulari és Vainsa Infraestructuras S.L. i el cost del projecte ascendeix a 350.652,06, que serà subvencionat per la Diputació d’Alacant en un 75%. L’Aulari constarà de planta semisoterrani i 2 plantes sobre rasant amb un total de 675,35 m2 construïts. El termini d’execució és d’11 mesos.

 

La signatura s’ha realitzat en el terreny on se situaran les noves dependències municipals amb la presència de les autoritats locals, un tècnic de la Diputació d’Alacant i representants d’ambdues empreses.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies, Urbanisme Estratègic

Los comentarios están cerrados.