• ca
  • es
Inici » Notícies » Comencen les obres de reparació de les balconades de l’Ajuntament

Comencen les obres de reparació de les balconades de l’Ajuntament

| 1 juny, 2016

01062016_obras_balcones_ayuntamiento_callosa_01

Avui han començat les obres de reparació de les balconades de l’edifici consistorial de Callosa d’en Sarrià. Es tracta d’una actuació per a reforçar l’estructura de les quatre balconades existents en la façana principal de l’edifici. Segons ha explicat l’edil d’Urbanisme, Estela Menaches, “les balconades es troben en un estat molt deteriorat i necessiten des de fa molt temps una intervenció per a millorar la seua estabilitat”.

 

En aquest sentit, Menaches ha assenyalat que habitualment aquestes balconades no s’utilitzen, ja que “la funcionalitat de l’estructura principalment és ornamental”, però en Festes Patronals és tradició que les autoritats locals i membres de les entitats festeres anuncien l’inici dels festejos des d’una d’aquestes balconades. Per açò, l’edil ha incidit en la necessitat d’executar aquesta obra per a “adaptar l’estructura a la normativa vigent i garantir la seguretat dels usuaris”.

 

L’Ajuntament invertirà en aquesta actuació 10.230 euros. Els treballs consistiran en la restitució integral de la llosa de les balconades i la col·locació de noves baranes amb una alçària adequada i segura. El termini d’execució de les obres s’estima en unes quatre setmanes.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Notícies, Urbanisme Estratègic

Los comentarios están cerrados.