• ca
  • es
Inici » Notícies » Comencen les obres de les futures pistes de Skate i Bike Park

Comencen les obres de les futures pistes de Skate i Bike Park

| 7 novembre, 2016


07112016_obras_skate_bike_park

skateparkcallosa

*La Regidoria d’Escena Urbana invertirà 30.000 euros en aquestes dues noves zones esportives per a joves

Hui han començat les obres de les futures pistes de Skate i Bike Park que se situaran en les Partides Peita i Falset. La Regidoria d’Escena Urbana invertirà 30.000 euros en aquestes dues noves infraestructures esportives que, segons ha manifestat l’edil de l’àrea, Lumi Puigcerver, “a més de fomentar l’esport entre els més joves, serviran per a dinamitzar aquesta zona del municipi”.

 

El Skate Park tindrà una superfície propera als 450 metres quadrats. L’espai albergarà 2 quarter de 0,95 x 2,4 metres, 2 quarter de 0,6 x 2,4 metres, 1 barana de 4 metres, 1 planter amb box i una pool jam.

 

“Es tracta d’un projecte que dóna resposta a una demanda realitzada pels joves callosins des de fa molt temps”, ha assenyalat Lumi Puigcerver. “Esperem que els agrade i que facen ús de les noves instal·lacions una vegada estiguen acabades, ja que es construeixen expressament per a ells, per als xavals que gaudeixen practicant aquests esports”.

 

Quant al Bike Park, la regidora d’Escena Urbana ha informat que s’habilitaran dues pistes, una per als més xicotets i una altra per als majors, amb la finalitat que tots puguen gaudir de la pràctica de Montain Bike garantint la seguretat dels usuaris.

 

“Aquest espai pretén ser un nou concepte per a la pràctica de l’esport de dues rodes i el disseny estic segura que va a satisfer als pilots que els agrada saltar altiplans, salts en baixada i grimpar pujades”, ha manifestat la regidora.

 

Les obres tenen un termini aproximat d’execució d’un mes, temps en el qual la zona romandrà fitada. Per açò, des de la Regidoria d’Escena Urbana s’ha demanat disculpes per les possibles molèsties a les persones afectades per les obres.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies

Los comentarios están cerrados.