• ca
  • es
Inici » Notícies » Comencen les obres de la zona verda de l’Almèdia

Comencen les obres de la zona verda de l’Almèdia

| 30 octubre, 2017

Ja han començat les obres de la zona verda de l’Almèdia que convertiran aquesta àrea en un espai públic d’esbarjo i esplai per a senderistes i passejants. La Regidoria d’Urbanisme, que dirigeix l’edil Lumi Puigcerver, va sol·licitar una subvenció a la Diputació d’Alacant, que destinarà un pressupost total de 40.000 euros.

 

La zona se situa entre el Calvari municipal, el col·legi Almedia, l’inici de les rutes senderistes de la serra de l’Almèdia i el nucli antic.

 

El nou espai beneficiarà a més a la comunitat escolar, ja que es condicionarà també la zona de pas d’alumnes cap al nucli antic, adequant un recorregut i creant estades més agradables i gratificants per als usuaris.

 

El projecte, que abasta una superfície de 600 m2, planteja el condicionament interior, l’adequació i prolongació del reg existent en la zona adjacent del Calvari, el condicionament dels recorreguts interiors amb l’adequació de zones d’estada i la plantació d’arbrat per a començar a dotar d’un fons de perspectiva més verda a la població, que en l’actualitat és rocós i amb poca vegetació. Per a açò, es condicionarà el terreny amb el desbrossament de la zona d’actuació; es realitzaran murs de mamposteria per a formar abancalaments i zones d’estades; es realitzaran treballs de jardineria i s’instal·larà mobiliari urbà com a bancs i una barana de protecció. El recorregut complirà amb les normes per a l’accessibilitat i eliminació de barreres arquitectòniques per a facilitar l’accés a persones amb mobilitat reduïda. El termini d’execució de les obres s’estima en uns dos mesos.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Urbanisme Estratègic

Los comentarios están cerrados.