• ca
  • es
Inici » Activitats economiques, Comerç i Mercats » Comencen els treballs de millora en el Mercat Municipal

Comencen els treballs de millora en el Mercat Municipal

| 7 juny, 2017

*L’actuació inclourà una nova porta corredissa en l’entrada del carrer de la Esglesia amb la Costera de la Presó

Hui han començat les obres de reparació i manteniment de l’exterior del Mercat Municipal. L’actuació, que havia retardat el seu inici per qüestions tècniques, consistirà en treballs de pintura, neteja de graffitis i reparació d’algunes de les lloses de les parets exteriors de l’edifici que estan soltes, tal com ha indicat l’edil de Comerç, Lumi Puigcerver.

 

Així mateix, l’actuació inclourà la instal·lació d’una nova porta corredissa de cristal en l’entrada situada en la confluència del carrer de l’Esglesia i la Costera de la Presó, que substituirà a l’actual porta abatible amb la finalitat de facilitar l’accés als usuaris. Aquesta nova porta està subvencionada per la Diputació d’Alacant en un 90%, sent el pressupost total de 4.658,50 euros. El 10% restant serà a càrrec de les arques municipals, que també pagaran les obres de reparació i millora esmentades.

 

Amb motiu dels treballs de neteja que es realitzaran en la façana, es tallarà al trànsit a partir de les 15.00 hores d’aquesta vesprada la Costera de la Presó fins a les 07.00 hores de demà, dia 8 de juny.

 

La regidora de Comerç, Lumi Puigcerver, ha demanat per açò als veïns paciència davant les molèsties que puguen ocasionar-se, ja que ha assenyalat que “es tracta d’una actuació que contribuirà a la millora i modernització de la imatge del nostre mercat municipal”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Activitats economiques, Comerç i Mercats, Notícies

Los comentarios están cerrados.