• ca
  • es
Inici » Activitats economiques, Comerç i Mercats » ‘Comença el Nadal amb Moviment’ adapta la seua programació per a celebrar els seus actes el pròxim 26 de desembre

‘Comença el Nadal amb Moviment’ adapta la seua programació per a celebrar els seus actes el pròxim 26 de desembre

| 20 desembre, 2016

san-silvestre-a4-326concerts-a4

Després de la cancel·lació dissabte passat i diumenge del programa ‘Comença el Nadal amb Moviment’ com a conseqüència de les intenses pluges que han assotat el municipi, les regidores de Comerç, Lumi Puigcerver, i d’Esports i Joventut, Estela Menaches, han decidit traslladar l’esdeveniment al pròxim dilluns, 26 de desembre, mantenint la mateixa ubicació a la plaça del Convent.

 

Així doncs, han adaptat la programació a una sola jornada amb la celebració de la segona edició de la carrera popular Sant Silvestre, un taller de collarets naturals, una exposició, i un concert per a joves.

 

La programació donarà començament a les 10.00 hores amb la recollida de samarretes per a la carrera Sant Silvestre en el quiosc de la Plaça del Convent.

 

A les 11.00 hores la junta rectora de l’Associació de Moros i Cristians posarà un lloc en la plaça del Convent amb la col·laboració de negocis del poble. Així mateix, participaran les artesanes de Callosa amb la venda dels seus productes.

 

A les 11.00 hores s’inaugurarà també l’Exposició de pintura i fotografia creativa dels alumnes de l’Escola d’Arts, en la qual es donarà a conéixer el treball que realitzen.

 

A les 12.00 hores s’organitzarà un taller de collarets naturals, a càrrec de Marina Yepes, professora de pintura i fotografia.

 

Carrera Sant Silvestre

La jornada continuarà a la vesprada amb la celebració de la segona edició de la carrera popular Sant Silvestre en la qual els seus participants podran donar regna solta a la seua imaginació i competir disfressats. La carrera tindrà diferents proves i recorreguts. La carrera infantil, amb eixida a les 17.00 hores, es dividirà en una prova de 100 metres per als xiquets de 0 a 5 anys i una altra de 350 metres per a xiquets de 6 a 8 anys.

 

A les 18.00 hores es donarà el tret d’eixida a la prova dirigida a participants a partir de 8 anys (carrera popular), que realitzaran un recorregut de 3,40 km., i a la prova dirigida als participants a partir de 12 anys (carrera competitiva), el recorregut de la qual serà de 6,80 km.

 

A les 19.00 hores es realitzarà el lliurament de trofeus als guanyadors de la carrera. L’organització premiarà els tres primers corredors (masculí i femení) en les seues diferents categories. Així mateix, es premiarà la millor disfressa individual i la millor disfressa de grup i es regalaran samarretes a tots els participants com a record de la carrera.

 

La jornada es clausurarà a les 19.30 hores amb el concert per a joves de l’orquestra la Gran Babylon.

 

Des de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià s’ha agraït a tots els comerços i les empreses patrocinadores el seu inestimable suport i col·laboració, ja que han fet possible que un any més puga celebrar-se la carrera Sant Silvestre en la localitat. A més, la carrera tindrà una finalitat benèfica, ja que els diners recaptats de les inscripcions i donacions altruistes es destinaran a l’adequació d’un cotxe medicalitzat que donarà servei a tota la població de Callosa d’en Sarrià. Així mateix, s’han donat les gràcies a les diferents associacions locals que participaran el dia de la competició com a voluntàries per al bon desenvolupament de la prova, així com als cossos de seguretat que vetlaran per la seua seguretat.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Activitats economiques, Comerç i Mercats, Esport, Joventut, Notícies

Los comentarios están cerrados.