• ca
  • es
Inici » Com arribar a Callosa

Com arribar a Callosa

Per carretera:
Situat en l’interior de la província d’Alacant i a poc quilòmetres de la costa llevantina, Callosa d’en Sarrià pot presumir d’una bona connexió tant amb carreteres nacionals, comarcals i convencionals.

Des d’Alacant:
Prenga l’eixida Alacant en direcció E-15/AP7/Múrcia/València/Madrid/D-31/V-31/, quan arribe a l’encreuament, incorpore’s a la E-15/, prenga l’eixida en direcció AP-7 (durant 40 Km.), prenga l’eixida 65A Benidorm Ponent, seguisca les indicacions Finestrat/la Nucia/CV-767/CV-70, en la rotonda prenga l’eixida en direcció la Nucia, en la rotonda prenga la tercera eixida en direcció carretera Comarcal 3318/CV-70, pas per la Nucia, Polop, a Polop prenga la segona eixida de la rotonda en direcció carretera de Callosa d’en Sarrià/CV-715.
Duració aproximada del trajecte 40 minuts.

Des de València:
Prenga direcció Av. d’Ausias March/V-31, vaig continuar cap a la V-31, prenga l’eixida 1 i incorpore’s a E- 15/AP7 en direcció CV-42/Almussafes/E-15//Alacant (per la costa) , prenga l’eixida 64 cap a Altea/N-332/ Callosa d’en Sarrià, En aprox. 500 m. Gire a l’esquerra per a incorporar-se en la CV-755.
Duració aproximada del trajecte: 1 hora 30 minuts.

Des de Madrid:
Enllaçar amd la R3 amb l’eixida de la A3 (durant 144 Km.), prenga l’eixida direcció a Montilla del Palancar / València i incorporara en la A3 (durant 158 Km.), prenga l’eixida 340 per a incorporar-se a la E-15/ en direcció a Alacant, seguiscaPer a informació d’autobusos amb destinació a Callosa d’en Sarrià Estació d’Autobusos Alsa: Telèfon: 902 42 22 42 / o en la pagina web: www.alsa.es

En Tren:
Amb Alacant, a 50 quilòmetres de Callosa d’en Sarrià, compta amb l’estació de Renfe. Esta estació connecta amb els principals ciutats europetes i espanyoles.
No hi ha xarxa ferroviària fins a Callosa. El trajecte dónes d’Alacant fins a Callosa d’en Sarrià és pot fer amb autobús o en taxi.
Hi ha la possibilitat de prendre el tren metropolità d’Alacant, TRAM, fins a Benidorm, i dónes d’allí agafar un autobús o taxi.Mes informació ferroviària en www.renfe.es en www.fgvalicante.com

En Avió:
Igual que el cas del tren, l’Aeroport d’Alacant és troba a 70 quilòmetres de Callosa d’en Sarrià. L’aeroport d’Alacant te connexions amb els principals ciutats europetes i espanyoles.Mes informació de l’aeroport en el telèfon: 902 404 704 i en www.aena.es

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin