• ca
  • es
Inici » Notícies » Centenars de persones visiten el cementeri el Dia de Tots els Sants en una jornada que va transcórrer sense incidències

Centenars de persones visiten el cementeri el Dia de Tots els Sants en una jornada que va transcórrer sense incidències

| 2 novembre, 2017

Centenars de persones van acudir des de primera hora d’ahir al cementeri municipal de Callosa d’en Sarrià per a dipositar flors en els llocs on estan enterrats els seus sers estimats en el Dia de Tots els Sants.

 

Segons ha assenyalat el regidor responsable del cementeri i Serveis Tècnics, Alfonso Puigcerver, “malgrat la important afluència de persones, la jornada va transcórrer sense incidències i amb total normalitat”.

 

L’Ajuntament a més va habilitar un microbús gratuït durant els dies 31 d’octubre i 1 de novembre per a accedir al cementeri.

 

El regidor va visitar ahir també el cementeri per a comprovar que la jornada transcorreguera amb normalitat i revisar que les instal·lacions estigueren en perfecte estat. En aquest sentit, Puigcerver ha felicitat a la brigada de jardineria de Serveis Tècnics pel treball de neteja i manteniment que ha realitzat per a tenir a punt el cementeri per a aquest dia, així com als alumnes de Jardineria de l’IES de Callosa d’en Sarrià que han col·laborat en aquestes tasques.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Serveis Tècnics

Los comentarios están cerrados.