• ca
  • es
Inici » Cultura » Carles Cortés presenta la seua novel•la ‘La vida dins dels ulls’ en la Casa de Cultura de Callosa d’en Sarrià

Carles Cortés presenta la seua novel•la ‘La vida dins dels ulls’ en la Casa de Cultura de Callosa d’en Sarrià

| 18 juny, 2018

La Casa de Cultura de Callosa d’en Sarrià acull divendres que ve, 22 de juny, la presentació del llibre ‘La vida dins dels ulls’, de Carles Cortés. La novel·la narra dues històries paral·leles marcades per la persecució del poble jueu i el descobriment dels orígens.

 

L’escriptor Carles Cortés Orts és doctor en Llengua i Literatura Catalanes des de 1999 i professor titular de Literatura Catalana Contemporània en la Universitat d’Alacant (UA). En l’actualitat, és vicerector de Cultura, Política Lingüística i Deportes de la UA. També és membre de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana i de l’Associació d’Escriptors en llengua catalana.

 

Ha estudiat amb deteniment l’obra de Mercè Rodoreda, Carme Riera, Isabel Clara-Simó i Mª Antonia Oliver, entre uns altres.

 

Com a escriptor de novel·les, ha publicat ‘Veu de Dóna’ (Columna, 2001), guanyadora del Premi de Narrativa Curta 25 d’abril Vila de Benissa; ‘Marta dibuixa ponts’ (Broquil, 2003), Premie Ciutat de Sagunt; ‘Els silencis de Maria’ (Brosquil, 2008); ‘Sara la dóna sense atributs’ (Bromera, 2010), Premi de Narrativa Eròtica Vall d’Albaida, i ‘La clau que obria tots els panys’ (Bromera, 2015). Totes les seues obres han sigut traduïdes al castellà.

 

Com a dramaturg ha escrit l’obra ‘Fests de rei’, Premi Teatre Ciutat d’Alcoi en 2010. cal destacar que és també autor de la biografia d’Antoni Miro ‘Vull ser pintor’.

 

L’autor presentarà el llibre el divendres 22 de juny, a les 19:30 hores, en la Casa de Cultura Jaume Pastor Fluixà de Callosa d’en Sarrià.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Esdeveniments, Notícies

Los comentarios están cerrados.