• ca
  • es
Inici » Cultura » Cap de setmana de teatre a Callosa d’en Sarrià

Cap de setmana de teatre a Callosa d’en Sarrià

| 20 novembre, 2017

*Els monòlegs d’Óscar Tramoyeres ‘Guerra de sexes’ i la comèdia ‘De la sort i de la mort’ de Plà i Revés es presenten en la Casa de la Música el 9 i 10 de desembre, respectivament

La regidoria de Cultura portarà dues obres teatrals en el mes de desembre. D’una banda, el dissabte, 9 de desembre, a les 22.00 hores, en la Casa de la Música, Óscar Tramoyeres regalarà al públic una nit d’humor a través d’una de les batalles més dures de bregar la ‘Guerra de sexes’.

 

Aquest és un altre monòleg d’hòmens i dones, però en aquest hi ha una diferència, que el que explica són vivències pròpies en les seues mateixes carns. Per exemple, quan la seua dona i ell discuteixen, ella li xiscla i ell ho apunta tot, perquè la seua dona és un filó, és més, aquest monòleg l’ha fet pràcticament ella.

 

Óscar Tramoyeres parla de com són els hòmens i com són les dones, les diferències que tenim entre tots dos sexes, que al cap i a la fi, són patrons als quals tots pertanyem. Com veuen la vida les dones i com la veuen els hòmens. Com pensen uns i com pensen uns altres en una mateixa idea.

 

La segona representació tindrà lloc el diumenge, 10 de desembre, a les 19.30 hores, en la Casa de la Música. Amb el títol ‘De la sort i de la mort’, el Grup de Teatre Plà i Revés portarà a escena una comèdia en valencià, dirigida per Sonia Cabrera.

 

Les entrades per a les dues obres ja estan a la venda en la Casa de Cultura ‘Jaume Pastor Fluixà’ a un preu de 2 euros cada funció i de 3 euros l’abonament a les dues funcions.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.