• ca
  • es
Inici » Notícies » Callosa supera els 50 donants en la seua I Marató Solidària

Callosa supera els 50 donants en la seua I Marató Solidària

| 22 març, 2016

La regidora de Festes, Rosa Mari Savall, ha informat que la primera Marató Solidària de Donació de Sang celebrada a Callosa el passat 5 de març va aconseguir la participació d’un total de 58 donants, dels quals finalment van poder donar sang 53, cinc d’ells es van registrar com a nous donants.

 

L’edil ha agraït a tots els donants la seua solidaritat i ha manifestat la seua “satisfacció” davant la resposta ciutadana. Així mateix, ha expressat el seu desig que aquesta activitat puga “consolidar-se en pròxims anys i créixer en nombre de donacions, ja que Callosa ha demostrat en nombroses ocasions que és un poble solidari i compromés”.

 

Així mateix, la setmana passada es van donar a conéixer els guanyadors del sorteig celebrat durant la Marató entre els donants. Així, Antonio Martínez ha sigut el guanyador d’un microones sortejat per gentilesa d’Electrodomèstics Saval i Vanessa Montiel ha sigut l’agraciada amb un necesser de viatge, gentilesa de l’agència de viatges Ideal Tours.

 

La Marató Solidària de Donació de Sang va estar organitzada per la regidoria de Sanitat i el Centre de Transfusió de la província d’Alacant.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Notícies, Sanitat

Los comentarios están cerrados.