• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Callosa guarda un minut de silenci per la dona assassinada a Benidorm víctima de la violència masclista

Callosa guarda un minut de silenci per la dona assassinada a Benidorm víctima de la violència masclista

| 13 abril, 2016

13042016_minut_silenci_callosaA la una de la vesprada Callosa d’en Sarrià ha guardat un minut de silenci a les portes de l’Ajuntament en memòria de la dona assassinada ahir a Benidorm a les mans de la seua parella en un nou cas de violència masclista.

 

Membres de la Corporació Municipal, encapçalats per l’alcalde, Josep Saval, i l’edil d’Igualtat, Rosa Mari Savall, i acompanyats per personal de l’Ajuntament i veïns de la localitat, han mostrat amb aquest acte de protesta silenciosa la seua més ferma repulsa a un nou assassinat comès per violència de gènere.

 

L’alcalde de Callosa, en nom de tota la Corporació Municipal, ha mostrat el seu rebuig davant aquest nou crim, que suma ja en el que va d’any un total de 15 morts, i ha incidit en “la importància de fomentar la igualtat a través de l’educació des de la infància, així com dotar de tots els recursos necessaris a les víctimes de la violència de gènere amb la finalitat de fer front a aquesta xacra”. En aquest sentit, Saval s’ha referit a les dues denúncies que pesaven sobre l’agressor d’ahir i que, no obstant açò, no han evitat la tragèdia.

 

Per açò, l’alcalde ha insistit que “la denúncia és important per a protegir a les víctimes, però igual d’important és que després de la denúncia la recerca i instrucció dels fets siga diligent”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.