• ca
  • es
Inici » Festes » Callosa es trasllada a través d’un viatge místic al Regne de Navarra

Callosa es trasllada a través d’un viatge místic al Regne de Navarra

| 14 octubre, 2018


La capitania de ‘Els Brell’ va traslladar ahir la vila de Callosa d’en Sarrià al Regne de Navarra a través d’un viatge místic pels boscos de la serra d’Aralar, on s’amaguen espectaculars paisatges i animals salvatges, fins a arribar a les portes d’un gran castell custodiat per les tropes navarreses.

La desfilada del bàndol de la Creu va arrancar ahir a la vesprada, com és tradicional, amb els ‘nanos i gegants’ i pastoretes per a donar pas al boato de la banderera cristiana d’enguany, Maite Ronda, de la filà Pirates Trò, qui feia la seua aparició després d’arribar de solcar els mars en una espectacular carrossa acompanyada per una criatura de les profunditats dels oceans.

Una a una les filaes cristianes van ser desfilant donant mostres del seu poder fins a donar pas a l’imponent boato de la capitania cristiana liderat per Gaspar Brell i la seua germana Patricia Brell, els qui van estar acompanyats pels capitans infantils Lucas i Hugo Galiana Sanchis.

Bruixots, llobes, druides, guerrers del nord a la caça de dracs ens van portar a través dels boscos fins a arribar a les portes de la fortalesa navarresa, que ens van submergir en una llegenda de cavallers i dracs de dos caps. El capità va fer la seua entrada al ritme de la marxa ‘Virtute Cristiana’, composta expressament per a ell per Miguel Sanchis Gregori el passat any, quan va ser banderer.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.