• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Callosa d’en Sarrià també es para

Callosa d’en Sarrià també es para

| 8 març, 2017

*L’equip de govern s’ha sumat hui a la parada simbòlica pel Dia Internacional de la Dona Treballadora

Callosa d’en Sarrià ha secundat hui, 8 de març, la parada internacional pel Dia de la Dona Treballadora al que s’han sumat quasi 50 països de tot el món, sota el lema “Si nosaltres parem, el món es deté”.

 

La convocatòria a Callosa d’en Sarrià, a la qual han acudit nombroses veïnes de la localitat, s’ha produït a les portes de la Casa Consistorial a les 12.00 hores i ha comptat amb el respatler de l’equip de govern, encapçalat per l’alcalde, Josep Saval, i l’edil d’Igualtat, Rosa Mari Savall.

 

Amb aquesta parada simbòlica de deu minuts s’ha volgut “visibilitzar el valor que té el treball que realitzem les dones diàriament i què ocorreria si desaparegueren les dones”, ha declarat l’edil d’Igualtat callosina, Rosa Mari Savall.

 

A més, a la convocatòria les dones han acudit abillades amb una peça de color negre en memòria de les víctimes de la violència de gènere. Cal assenyalar que a Espanya 16 dones han sigut assassinades per les seues parelles o exparelles en el que va d’any. “Hem de seguir treballant des de tots els àmbits per a eliminar aquesta xacra que per desgràcia segueix latent en la nostra societat”, ha dit Savall.

 

A més, l’edil ha recalcat que “aquest 8 de març ha de ser una jornada de denúncia i de rebot en el qual totes les dones ens unim com a mostra d’una lluita diària que hem de continuar contra la desigualtat de gènere”.

 

 

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Igualtat, Notícies

Los comentarios están cerrados.