• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Callosa d’en Sarrià signa un conveni amb l’Associació protectora d’animals Peluts per a l’acolliment de gossos i gats

Callosa d’en Sarrià signa un conveni amb l’Associació protectora d’animals Peluts per a l’acolliment de gossos i gats

| 15 maig, 2017

L’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, al costat de la regidora de Sanitat, Rosa Mari Savall, ha signat aquest matí en l’Ajuntament un conveni amb l’Associació protectora d’animals Peluts de la Marina Baixa per a la recollida de gossos i gats abandonats o extraviats. L’associació Peluts ha estat representada en la signatura per la seua presidenta, Mari Paz Solbes, i per la veterinària Ana Ferrando.

 

A través del document subscrit, l’associació Peluts prestarà en el municipi un servei d’acolliment i manteniment en les cases d’acolliment de l’entitat fins a la seua possible adopció.

 

El servei d’acolliment serà per a gossos i gats cadells de fins a 5 mesos d’edat i per a gossos adults de menys de 10 quilos.

 

L’horari establit per al lliurament d’animals serà de 09.00 a 18.00 hores, de dilluns a dissabtes. En un altre horari diferent, s’haurà d’avisar telefònicament amb anterioritat al número de l’associació 615 640 641.

 

La donació per l’acolliment d’aquells animals que estiguen a càrrec de l’associació serà de 10 euros diaris en concepte de manutenció, neteja i atenció veterinària. Per a aquells animals, el propietari dels quals no s’identifique i es posen en adopció, la donació serà de 150 euros per animal adult, de 80 euros per cadell de gos i de 50 euros per cadell de gat; i no es cobrarà en tal cas l’import dels dies per acolliment i manteniment.

 

Els propietaris dels animals extraviats que desitgen arreplegar la seua mascota, hauran de personar-se prèviament en la Policia Local de Callosa d’en Sarrià, on se’ls lliurarà una acta amb les seues dades i un justificant del pagament de les taxes corresponents per a la recollida. L’horari de recollida d’animals per part dels seus amos serà de dilluns a divendres, de 10.00 a 19.00 hores, i els dissabtes, de 10.00 a 13.00 hores.

 

Els animals que no porten xip, no podran ser lliurats sense abans realitzar la seua col·locació per part de Peluts. La despesa de la col·locació del xip serà a càrrec del propietari, qui ho abonarà abans de la seua recollida. En cas que algun animal necessite assistència veterinària, el propietari abonarà les despeses ocasionades per l’assistència a l’associació.

 

L’Associació Protectora d’Animals Peluts de la Marina Baixa està situada a Altea, en carrer de Sant Pere 46, 4M.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies, Sanitat

Los comentarios están cerrados.