• ca
  • es
Inici » Igualtat » Callosa d’en Sarrià se suma al 8M amb un acte de protesta contra la desigualtat i la violència masclista

Callosa d’en Sarrià se suma al 8M amb un acte de protesta contra la desigualtat i la violència masclista

| 8 març, 2019

Més de 200 persones s’han concentrat aquest matí en la plaça d’Espanya amb motiu del Dia de la Dona per a participar en l’acte de protesta convocat pels sindicats UGT i CC.OO, i amb el qual ha col·laborat l’Ajuntament.

 

Representants dels sindicats, membres de la Corporació Municipal, empleats públics, estudiants de l’IES Rodolfo Llopis, veïnes i veïns del municipi han reivindicat en aquest acte una igualtat real entre homes i dones, i s’han mobilitzat contra les desigualtats estructurals, la violència masclista i la precarietat laboral que pateixen les dones.

 

L’acte ha començat amb la lectura d’un manifest i ha prosseguit amb la intervenció de dos joves de l’IES Rodolfo Llopis, encoratjant a la lluita contra la desigualtat, i amb una marxa que ha omplit els carrers del municipi de llaços morats. “Insisteix, persisteix, resisteix”, “Dones lliures, dones en lluita”, o “si eres home, no col·labores amb el teu silenci” han sigut algunes de les consignes que s’han escoltat durant l’acte.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Igualtat, Notícies

Los comentarios están cerrados.