• ca
  • es
Inici » Notícies » Callosa d’en Sarrià rep dues subvencions del Servef per a la promoció de l’ocupació juvenil

Callosa d’en Sarrià rep dues subvencions del Servef per a la promoció de l’ocupació juvenil

| 19 juliol, 2017

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, a través de la Regidoria de Promoció de l’Ocupació, ha rebut dues subvencions del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) per a la promoció de l’ocupació juvenil. D’una banda, ha rebut una subvenció dins del programa d’incentius per a la contractació de dues persones joves qualificades durant un any. Es tracta de dues educadores per a l’Escola Infantil Municipal. L’import atorgat al consistori per a portar avant aquesta iniciativa és de 38.900,22 euros, una quantia económica que possibilitarà la contractació d’aquestes dues joves, inscrites en el Servef i en el programa de Garantia Juvenil.

 

D’altra banda, el Servef també ha concedit una subvenció de 42.291,81 euros per al programa d’incentius per a la contractació temporal de persones joves que, en aquest cas, seran tres peons de manteniment a jornada completa durant un any.

 

Aquesta ajuda sol·licitada pel consistori, dins del marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i destinada a persones menors de 30 anys inscrits en les llistes del Servef, forma part dels Fons Socials Europeus i és gestionada per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, sota la nomenclatura EMCUJU-Programa de subvencions d’ocupació destinades a la contractació de persones joves qualificades per entitats locals, i EMPUJU-Programa de subvencions d’ocupació destinades a la contractació de persones joves per entitats locals, tots dos contemplats en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

 

Enllaç a la Direcció General d’Ocupació, Assumptes Socials i Igualtat d’Oportunitats de la Comissió Europea.

Enllaç a la Unitat Administradora del FSE (UAFSE, Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social)

http://www.servef.gva.es/documents/161661193/164060340/logo+fse+castellano/c6ccc3cf-c950-4300-a536-3d20c6b43c36?t=1487335311150   

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Promoció de l’ocupació

Los comentarios están cerrados.