• ca
  • es
Inici » Aigua » Callosa d’en Sarrià renovarà la xarxa d’aigua potable en els carrers Senyera, Nou i Sant Roc

Callosa d’en Sarrià renovarà la xarxa d’aigua potable en els carrers Senyera, Nou i Sant Roc

| 29 agost, 2017

Callosa d’en Sarrià continua realitzant millores en les seues infraestructures hidràuliques de proveïment i sanejament. En aquesta ocasió, l’Ajuntament renovarà la xarxa d’aigua potable en els carrers Senyera, Nou i Sant Roc, amb l’objectiu de garantir el servei.

 

Segons ha explicat l’alcalde, Josep Saval, “es tracta d’una actuació que renovarà les xarxes secundàries de subministrament d’aigua potable que compten amb més de 30 anys d’antiguitat i són de fibrociment, per la qual cosa es troben molt deteriorades,  i és necessària la seua substitució”.

 

Les xarxes d’aigua potable de fibrociment actuals se substituiran per canonades de polietilé d’alta densitat de 63 mm. També es renovaran les escomeses individuals coincidents amb les xarxes a substituir per a aconseguir una millora completa del servei en les zones d’actuació. Finalment s’aprofitarà l’execució d’aquestes obres per a la reposició dels paviments i voreres que es troben deteriorades.

 

El pressupost de l’actuació ascendeix a 99.993,86 euros, que seran finançats al 80% per la Diputació Provincial d’Alacant i al 20% pel Consistori callosí.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Aigua, Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.