• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Callosa d’en Sarrià recuperarà l’Agència de Desenvolupament Local a través d’un projecte de la Generalitat Valenciana

Callosa d’en Sarrià recuperarà l’Agència de Desenvolupament Local a través d’un projecte de la Generalitat Valenciana

| 23 març, 2016

23032016_reunión_FVMPL’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, va assistir ahir a València a la primera reunió de treball de la Xarxa de Serveis Municipals de Desenvolupament Local, dependent de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

 

En aquesta trobada es va abordar el projecte en el qual està treballant la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, el qual pretén recuperar la capacitat i la potencialitat que tenen els ajuntaments valencians per a crear ocupació i gestionar recursos de foment del desenvolupament econòmic. En aquest sentit, segons ha explicat el primer edil, “aquest projecte cobra un interés molt important per a Callosa ja que podria suposar la recuperació de l’Agència de Desenvolupament Local, que va ser extingida per l’anterior equip de govern municipal”.

 

El projecte que impulsarà les agències de desenvolupament local en els diferents municipis de la Comunitat Valenciana es denomina ‘Avalem Joves’ i es presentarà oficialment en el mes d’abril.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.