• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Callosa d’en Sarrià reconeix amb motiu del 9 d’octubre 14 callosins, 2 empreses i als Cossos de Seguretat i la Cooperativa Agrícola per la seua tasca en l’incendi de setembre

Callosa d’en Sarrià reconeix amb motiu del 9 d’octubre 14 callosins, 2 empreses i als Cossos de Seguretat i la Cooperativa Agrícola per la seua tasca en l’incendi de setembre

| 6 octubre, 2016

9-doctubre-2016

*El ple extraordinari amb motiu del dia de la Comunitat tindrà lloc demà a les 18.30 hores i a continuació es realitzaran els reconeixements a la Plaça de l’Ajuntament

Amb motiu del dia gran de la Comunitat Valenciana, demà divendres, 7 d’octubre, a les 18.30 hores, se celebrarà a Callosa d’en Sarrià un Ple extraordinari a la Casa de Cultura per a homenatjar els callosins i les callosines que han destacat durant l’any en curs en diferents activitats i àmbits.

 

Enguany es distingirà els diferents cossos de Seguretat de l’Estat que van participar en les tasques d’extinció de l’incendi ocorregut al setembre i que va arrasar un total de 447 hectàrees, de les quals 373 hectàrees pertanyen al final de Callosa. Per aquest motiu també es reconeixerà la Cooperativa Agrícola per cedir les seues instal·lacions com avituallament a les Forces de Seguretat. Els cossos de seguretat als quals es retrà homenatge en agraïment a la seua encomiable tasca són el de Bombers, la Policia Local de Callosa d’en Sarrià, la Unitat Militar d’Emergències (UME), la Guàrdia Civil i Protecció Civil.

 

Així mateix, també es reconeixerà a dues empreses de la localitat per la seua activitat, Ceràmica Mayor i Queronsa S.L., l’empresa de formatges San Antonio. D’una banda, l’Ajuntament vol reconéixer el lideratge de Ceràmica Mayor en el seu sector, important el seu material i el nom de Callosa d’en Sarrià als cinc continents. Des dels seus inicis el 1903 ha mantingut intactes els seus valors, creences i costums, transmetent-les de generació en generació i aplicant-les a cadascuna de les seues formes d’expressió. Actualment, la família de Ceràmica Mayor compta amb més de 80 empleats que treballen cada dia per a oferir la màxima excel·lència en els seus productes.

 

Per la seua banda, Queronsa S.L., una empresa de mestres formatgers fundada el 1968, destaca pel seu bon fer i per portar també el nom de Callosa fora d’aquestes fronteres, ja que l’empresa ha aconseguit diversos premis en l’àmbit nacional al llarg de la seua trajectòria. L’últim d’aquests ha sigut el Premi Cincho de Plata la Innovació 2016, al millor formatge curat de cabra, atorgat per l’Institut Tecnològic Agrari de Castella i Lleó, ens públic adscrit a la Conselleria d’Agricultura i Ramaderia de la Junta de Castella i Lleó.

 

 

Callosins i callosines destacades

Igualment es reconeixerà 14 callosins: A la jove violinista Lluna Galiana Pascual; al músic Joan Saldaña Blasco; al culturista Paco Tasa Fernández; als nadadors Paula Ronda Bou i Javier Ronda Bou; al futbolista Izan Gregori Toquero; als campions de Kickboxing Diomar Montiel Márquez, Luis Zaragoza Lazo, Aila Arbona Samper, Lucía Domingo Llopis, Ainhoa Romero Galiana i Sergi Ivars Galiana; a Joaquín Seguí Martínez (pare i fill); i a Juan Bautista Saval Ferrando, campió comarcal de la Marina Baixa a la Nucia amb el colom “Cabezón”.

 

L’acte on es farà lliurament dels reconeixements se celebrarà a continuació del Ple Extraordinari, sobre les 19.00 hores, a la Plaça de l’Ajuntament. Després hi haurà una actuació musical per part de Soca en Arrel.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.