• ca
  • es
Inici » Cultura » Callosa d’en Sarrià recapta 685 euros a benefici d’Anémona en un acte solidari de música i poesia

Callosa d’en Sarrià recapta 685 euros a benefici d’Anémona en un acte solidari de música i poesia

| 12 juny, 2017

 

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha recaptat 685 euros en l’acte solidari contra el càncer celebrat ahir en la Casa de la Música a benefici d’Anémona (grup d’autoajuda per a dones amb càncer de mama).

 

L’acte, organitzat per la Regidoria de Cultura, va arrancar amb la presentació del llibre de poemes ‘La sal i la fam’ de Raúl Ortega, acompanyat per la rondalla La Il.lusió de la Associació d’Amics de la Música de Callosa d’en Sarrià, ‘Adesiara fandanguers’ d’Algemesí, el grup de danses La Faltriquera de Callosa i ‘Algadins grup de danses’ d’Algemesí. Durant l’acte van recitar poemes Raúl Ortega, Joan Nácher, Conxa Muntanyés i Mar Nácher acompanyats per Javi Ortega a la guitarra.

 

L’edil regidor de Cultura, Francesc Guardiola, ha agraït a tots els que van fer possible aquest acte, especialment a l’Associació de Ames de Casa per la difusió que han realitzat de l’esdeveniment, i a tots aquells que han col·laborat amb la seua solidaritat a aconseguir aquesta recaptació que, sens dubte, contribuirà al fet que l’associació Anémona continue desenvolupant la seua encomiable labor.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.