• ca
  • es
Inici » Activitats economiques, Comerç i Mercats » Callosa d’en Sarrià, protagonista del programa de ràdio d’Onda Cero ‘Marina Baixa en l’Onda’

Callosa d’en Sarrià, protagonista del programa de ràdio d’Onda Cero ‘Marina Baixa en l’Onda’

| 12 maig, 2016

12052016_Alcaldia_onda_cero

 

El programa de ràdio d’Onda Cero ‘Marina Baixa en l’Onda’, que condueix la periodista Marta Llinares, s’ha emès hui en directe des de Callosa d’en Sarrià.

 

El magazín ha girat entorn de les Jornades Gastronòmiques ‘Callosa a Taula’, que tenen al nispro com a producte estrela, i del qual s’han donat a conéixer les propietats nutricionals que posseeix i que són molt beneficioses per a la salut. També s’ha parlat sobre els productes artesanals que també es promocionen durant el mes de maig en les jornades gastronòmiques com són els cítrics, els alvocats, les hortalisses i les verdures, els formatges, la mel, els embotits o la rebosteria artesanal, entre d’altres.

 

Igualment s’ha fet un recorregut pels principals atractius turístics que té la localitat i s’ha repassat l’actualitat del municipi.

 

En el programa, que s’emet cada dia de 12.30 a 13.50 hores, han intervingut l’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, la regidora de Comerç, Mª Luz Puigcerver i el president de la Denominació d’Origen ‘Nísperos de Callosa d’en Sarrià’, Wenceslao Ferrando.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Activitats economiques, Comerç i Mercats, Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.