• ca
  • es
Inici » Agricultura » Callosa d’en Sarrià promou la unió dels municipis productors de nispro per a aconseguir la rebaixa de l’IRPF

Callosa d’en Sarrià promou la unió dels municipis productors de nispro per a aconseguir la rebaixa de l’IRPF

| 24 maig, 2016

24052016_FIRMA_REBAJA_NISPERO_callosa

*L’alcalde de Polop s’ha adherit al document elaborat en el si del Consell Regulador Denominació Origen

L’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, s’ha reunit aquest matí en l’Ajuntament amb el seu homòleg de Polop de la Marina, Gabriel Fernández, per a “abordar la necessitat de fer un front comú per a reivindicar la rebaixa permanent de l’IRPF en el cultiu del nispro”, tal com ha manifestat Saval.

 

L’alcalde polopí s’ha adherit al document redactat la setmana passada en el si del Consell Regulador Denominació d’Origen Protegida ‘Nísperos de Callosa d’en Sarrià’ i al qual s’han subscrit les diferents entitats i organismes pertanyents a aquest sector productiu.

 

A través d’aquest document, que es remetrà a la Subdelegació del Govern d’Alacant, s’exigeix al Ministeri d’Hisenda que es modifique de forma urgent la nova ordre sobre la rebaixa dels índexs de rendiment net en l’estimació objectiva de l’IRPF per a cultius afectats per inclemències meteorològiques com la sequera i els colps de calor patits el 2015. Una petició suscitada després de les bonificacions en l’IRPF atorgades per Hisenda a municipis com Altea i Tàrbena, deixant exclosos a la resta de municipis de la comarca de la Marina Baixa que també són productors i que van patir igualment les mateixes inclemències meteorològiques.

 

Així mateix, el document reclama una rebaixa permanent per al cultiu del  nispro que se situe en el 0,13%, sent l’índex actual del 0,37%. En aquesta rebaixa s’inclouria també a tots els municipis productors com són Callosa d’en Sarrià, Polop de la Marina, la Nucia, Altea, la Vila Joiosa, Benidorm, Benimantell, Beniardà, Bolulla, l’Alfàs del Pi i el Castell de Guadalest.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Agricultura, Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.