• ca
  • es
Inici » Notícies » Callosa d’en Sarrià promocionarà la seua oferta turística en la Fira de Tots Sants de Cocentaina

Callosa d’en Sarrià promocionarà la seua oferta turística en la Fira de Tots Sants de Cocentaina

| 30 octubre, 2018

*L’Ajuntament té com a objectiu captar un turisme de proximitat

Callosa d’en Sarrià participarà un any més amb un expositor promocional en la 672 edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina que se celebrarà de l’1 al 4 de novembre. El regidor de Turisme, Vicent Llobell, ha assenyalat que “la participació de Callosa té com a objectiu donar a conèixer els atractius turístics de Callosa davant un potencial mercat de turistes de proximitat”.

 

L’expositor estarà en la Fira de Cocentaina per a promocionar tota l’oferta turística, cultural i d’oci de la localitat, des del seu paratge natural de les Fonts d’Algar i el seu nucli antic, passant per les seues festes de Moros i Cristians en honor a la Mare de Déu de les Injúries, les Danses de Sant Jaume, així com els seus diferents esdeveniments com Musicaloxa, la fira agrícola ‘Els Colors de la Terra’ o les jornades gastronòmiques que se celebren al llarg de l’any per a donar a conèixer la gastronomia local a través dels seus restaurants, tals com les presents Jornades de la Cullera, que es desenvoluparan durant aquest mes de novembre.

 

L’expositor estarà atès per tècnics del departament de Turisme de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià que distribuiran material turístic de la localitat i donaran informació als visitants.

 

L’Ajuntament espera aconseguir un important impacte, ja que la Fira de Tots Sants de Cocentaina acull cada any a milers de persones.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Turisme

Los comentarios están cerrados.