• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Callosa d’en Sarrià promociona l’agrupació comarcal de Muixeranga de la Marina Baixa

Callosa d’en Sarrià promociona l’agrupació comarcal de Muixeranga de la Marina Baixa

| 5 març, 2018

La Casa de Cultura de Callosa d’en Sarrià va acollir el divendres la presentació de la nova agrupació comarcal Muixeranga de la Marina Baixa, que va ser introduïda pel mestre muixeranguer José Vidal.

 

Aquesta agrupació va sorgir en 2016 a Altea i a ella ja s’han adherit nombroses persones de Callosa d’en Sarrià, amb la finalitat de recuperar aquesta tradició en la Marina Baixa.

 

La presentació es va completar amb una xarrada sobre els orígens i l’evolució de la Muixeranga en la Marina Baixa, a càrrec de Salvador Vila, investigador i divulgador, coordinador de muixeranga.info canal muixeranguer; i de Joan Batiste Agut i Canet, muixeranguer i Cap de Pinya de la Muixeranga de la Safor.

 

L’acte va estar recolzat per l’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, l’edil de Cultura, Rosa Mari Savall, i els regidors Alfonso Puigcerver, Estela Menaches, Vicent Llobell i Francesc Guardiola. Així mateix, van assistir a la presentació l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i l’alcaldessa de Sella, María del Milagro Llinares.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.