• ca
  • es
Inici » Festes » Callosa d’en Sarrià promociona la seua oferta turística en Fitur

Callosa d’en Sarrià promociona la seua oferta turística en Fitur

| 19 gener, 2018

*Enguany la cultura, les festes, la gastronomia i el patrimoni històric del municipi complementen a les Fonts d’Algar

Fins a la Fira Internacional de Turisme de Fitur, a Madrid, es van desplaçar ahir el regidor de Turisme, Alfonso Puigcerver, i la regidora de Festes, Rosa Mari Savall, per a promocionar durant aquests dies tota una àmplia oferta que complementa al seu principal actiu, Les Fonts d’Algar. Així, des de l’Ajuntament s’ha apostat enguany per impulsar la cultura, les festes, la gastronomia i el patrimoni històric de Callosa d’en Sarrià per a diversificar la seua oferta.

 

Callosa d’en Sarrià s’engloba dins de l’stand del patronat de la Costa Blanca, en el pavelló de la Comunitat Valenciana, on ahir els representants municipals van mantenir una trobada amb el responsable de Turisme de la Comunitat, Francesc Colomer, en el qual van intercanviar impressions.

 

En Fitur Callosa d’en Sarrià presenta a més en aquesta edició un nou vídeo promocional en el qual precisament es dóna a conèixer els esdeveniments més importants que se celebren en el poble al llarg de l’any com a mostra de la tradició, la festa i el patrimoni cultural que posseeix. Les Danses de Sant Jaume, les festes de Moros i Cristians, el Festival de Música Antiga ‘Musicaloxa’ i la Fira Els Colors de la Terra conformen una oferta cultural i turística al llarg de tot l’any. Aquest treball complementa un primer vídeo que es va presentar l’any passat sobre les Fonts d’Algar.

 

Desfilada de Moros i Cristians

Dins d’aquesta aposta decidida per diversificar l’oferta turística, es posarà l’accent principalment en les festes de Moros i Cristians de Callosa d’en Sarrià, celebrades a l’octubre, i amb un gran arrelament i tradició, ja que es remunten a 1860 i estan declarades d’Interès Turístic Nacional.

 

Així, com a novetat enguany, participaran quatre esquadres festeres en la Gran Desfilada Provincial que tindrà lloc el dissabte, 20 de gener, a partir de les 17.00 hores, des de la plaça de Callao fins a la Puerta del Sol.

 

En el destil·le participaran 1.200 persones, entre festers i músics, de 15 municipis alacantins abillats amb els seus vestits representatius. Un total de huit pobles desfilaran representant a les seues festes de Moros i Cristians, entre els quals destaca Callosa d’en Sarrià.

 

Per a açò, s’ha habilitat tres autobusos que es desplaçaran a Madrid el mateix dissabte al matí amb els capitans del bàndol Moro i del Cristiano, el banderer i l’ambaixador moro i les filaes mores de la Guàrdia Negra Dons i Beduïns i les cristianes Almogàvares Xiques i Cavallers del Cid, acompanyats a més per la Banda de Música la Primitiva de l’AAM de Callosa. Dos dels autobusos i el dinar de les persones que desfilen estan finançats per la Diputació provincial i el tercer autobús ho subvencionarà l’Ajuntament callosí.

 

La comitiva festera discorrerà per la plaça de Callao, el carrer Preciados i la Puerta del Sol i mentre es projectaran en les pantalles de la plaça de Callao vídeos promocionals dels pobles.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies, Turisme

Los comentarios están cerrados.