• ca
  • es
Inici » Activitats economiques, Comerç i Mercats » Callosa d’en Sarrià promociona la seua gastronomia amb les III Jornades de Cullera

Callosa d’en Sarrià promociona la seua gastronomia amb les III Jornades de Cullera

| 26 octubre, 2016

cartell_jornades_cullera_2016_prensa

*Un total de quatre restaurants del municipi oferiran els seus menús els dissabtes i els diumenges del mes de novembre

L’Ajuntament i l’Associació d’Empresaris de Callosa d’en Sarrià tornen a unir-se per a promocionar la gastronomia local en les III Jornades de Cullera 2016 que tindran lloc durant el pròxim mes de novembre.

 

“A través d’aquesta iniciativa Callosa pretén impulsar i posar en valor la seua cuina en la qual els sabors tradicionals es barregen amb la innovació i l’avantguarda gastronòmica”, ha assegurat la regidora de Comerç, Lumi Puigcerver.

 

Enguany els restaurants Casa Federico, Casa Marcos, Don Joan i Les Fonts oferiran els seus millors plats de cullera en els deliciosos menús que han confeccionat i que oferiran als seus comensals tots els dissabtes i els diumenges del mes de novembre. Els preus dels menús seran de 20 euros (begudes no incloses). Arrossos, fideuaes o calderetes són algunes de les especialitats de cullera que es podran degustar junt amb deliciosos entrants i postres.

 

A més, els comensals que gaudisquen d’aquestes jornades seran obsequiats amb entrades gratuïtes al paratge natural de les Fonts de l’Algar i amb pàrquing gratuït.

 

“És una bona ocasió per a delectar-se amb un bon dinar i un passeig per un dels paratges naturals més atractius de la Marina Baixa”, ha assenyalat l’edil, qui ha animat a tots a descobrir els sabors que ofereixen els professionals de la cuina de Callosa d’en Sarrià.

Tríptics amb els menús: jornades-de-cullera-2016-triptic-prensa

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Activitats economiques, Comerç i Mercats, Notícies

Los comentarios están cerrados.