• ca
  • es
Inici » Igualtat » Callosa d’en Sarrià participarà en la ‘XVII Trobada de Dones de la Marina Baixa’ que se celebra el pròxim 9 de març a Finestrat

Callosa d’en Sarrià participarà en la ‘XVII Trobada de Dones de la Marina Baixa’ que se celebra el pròxim 9 de març a Finestrat

| 1 març, 2018

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià se sumarà amb la seua participació a la ‘XVII Trobada de Dones de la Marina Baixa’ que se celebra divendres que ve, 9 de març, a Finestrat amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Aquest matí s’ha presentat la trobada en el saló de plens de l’Ajuntament de Finestrat. Un acte al que ha assistit l’edil d’Igualtat de Callosa d’en Sarrià, Rosa Mari Savall, al costat d’altres regidores i tècnics d’Igualtat de la comarca. La presentació ha sigut a càrrec de l’edil de la Dona de Finestrat, Amelia Mayor.

El programa d’actes de la trobada comarcal de dones arrancarà amb una recepció a totes les assistents, a partir de les 16.00 hores. A continuació, hi haurà dos esdeveniments en els quals participaran totes les assistents de manera alternativa. Es tracta, d’una banda, d’una visita guiada pel casc històric tradicional de Finestrat. D’altra banda, el programa inclou un concert líric a càrrec del grup ‘Camerata Aitana’, compost per cinc dones: les soprano Pepi Lloret i Teresa Albero; Inés Granizo (violí), Andrea Cantó (violonchello) i Toñi Llinares, al piano. I per a culminar la trobada comarcal s’oferirà un berenar a totes les assistents en la Sala jove de la Casa de Cultura.

L’edil callosina, Rosa Mari Savall, ha animat a les veïnes del municipi a participar en aquesta nova trobada comarcal de convivència que servirà per a reivindicar la igualtat laboral, econòmica i social de les dones. Les inscripcions es formalitzaran en la Casa de Cultura. El preu és de 10 euros i les places són limitades. L’autobús eixirà a les 15.00 hores des de Mercallosa.

Amb aquesta trobada Callosa d’en Sarrià culminarà la Setmana de la Dona que ha organitzat amb diverses activitats que es desenvoluparan del 4 al 9 de març.

 

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Igualtat, Notícies

Los comentarios están cerrados.