• ca
  • es
Inici » Igualtat » Callosa d’en Sarrià participa en la XVI Trobada de Dones a la Marina

Callosa d’en Sarrià participa en la XVI Trobada de Dones a la Marina

| 29 febrer, 2016

Callosa d’en Sarrià celebrarà el Dia Internacional de la Dona Treballadora, que es commemora el pròxim 8 de març, amb una setmana repleta d’activitats organitzades per la regidoria d’Igualtat, que dirigeix l’edil Rosa Mari Savall.

 

La setmana arrancarà divendres que ve, 4 de març, amb la participació de Callosa en la XVI Trobada de Dones de la Marina Baixa, que enguany se celebrarà en la localitat veïna de Polop de la Marina.

 

29022016_Trabada_dia_dona_callosaLa trobada s’ha presentat aquest matí en l’Ajuntament de Polop per les regidores d’alguns dels municipis de la Marina Baixa participants entre les quals es trobava l’edil d’Igualtat callosina, Rosa Mari Savall. Al costat d’ella han estat també Marie France Berenguer (Polop), Genoveva Tent (l’Alfàs del Pi), Verónica López (Altea), Esperança Porta (La Nucia), Amelia Mayor (Finestrat), Rafaela Llorens (Beniardà) i Carmen Solbes (Benimatell).

 

Des de la regidoria d’Igualtat de Callosa s’ha convidat a aquesta Trobada a les dones de les diferents associacions i col·lectius del municipi callosí perquè estiguen totes representades, atès que les places per a participar en aquesta jornada de convivència són limitades. L’Ajuntament de Callosa posarà a la seua disposició un autobús per a traslladar-les a la trobada, que donarà començament a Polop a les 17.00 hores amb la recepció de les participants. A continuació es visitarà la Casa Museu de l’escriptor Gabriel Miró. Seguidament, s’oferirà un berenar en la primera planta de l’edifici multiusos de Polop. A les 19.00 hores tindrà lloc en l’auditori l’acte institucional, on es projectarà la pel·lícula ‘Les sufragistes’, amb la qual es tancarà la jornada.

 

Durant l’acte de presentació de la Trobada s’han presentat també les bases del concurs per al disseny d’un logotip que represente al futur Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa. Un òrgan que s’està forjant amb la finalitat de fer força entre tots els municipis que desitgen adherir-se en la lluita per la igualtat de les dones.

 

Callosa continuarà els actes commemoratius pel Dia de la Dona amb diferents activitats que es desenvoluparan en el poble des del dia 5 i fins al pròxim 10 de març. Entre aquestes destaquen una Marató de Donació de Sang, un concert, un recital de poesia i diverses conferències, entre altres activitats.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Igualtat, Notícies

Los comentarios están cerrados.