• ca
  • es
Inici » Igualtat » Callosa d’en Sarrià participa en el curtmetratge comarcal contra la violència de gènere “¿Me amas?”

Callosa d’en Sarrià participa en el curtmetratge comarcal contra la violència de gènere “¿Me amas?”

| 8 novembre, 2018

*Durant el mes de novembre l’Ajuntament lluirà en la seua balconada una pancarta habitada contra aquesta xacra social

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià participa, al costat d’altres municipis de la comarca, en el finançament del curtmetratge contra la violència de gènere “¿Me amas?”. Un projecte comarcal per a visualitzar i conscienciar a la societat contra la violència de Gènere.

 

El curtmetratge “¿Me amas?” està dirigit per Ely C. Llobregat i produït per Bea Martínez. Aquest projecte audiovisual compta amb el suport del Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa, en el qual s’engloba Callosa d’en Sarrià.

 

Amb tints de thriller i drama, el curtmetratge “¿Me amas?” retrata la història d’Ana (Cristina Verdú), una jove que veu com canvia la seua realitat després de conèixer a Luis (Gonzalo Palmero). L’espectador serà testimoni d’aquesta relació des que es coneixen fins que se separen les seues vides, i de com canvia la personalitat de la protagonista fins al desenllaç final. És l’evolució d’una relació tòxica que pateixen moltes dones i a la qual se li deu posar fre amb la implicació de tota la societat.

 

Des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià s’ha volgut participar en aquest projecte comarcal per a seguir treballant amb la unió de forces en accions que facin visible aquesta xacra social i lluiten per a eradicar-la.

 

Pancarta en la balconada de l’Ajuntament

En aquest sentit, Amb motiu de la celebració, el pròxim 25 de novembre, del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, l’Ajuntament ha instal·lat una pancarta habitada contra la violència masclista en la balconada de l’edifici consistorial que lluirà durant tot el mes de novembre. Així mateix, Callosa participarà en els diferents actes comarcals que se celebraran, com la Marxa Solidària de la Marina Baixa contra la Violència de Gènere que tindrà lloc enguany a l’Alfàs del Pi. Així mateix, organitzarà altres accions a nivell local que es donaran a conèixer pròximament.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Igualtat, Notícies

Los comentarios están cerrados.