• ca
  • es
Inici » Activitats economiques, Comerç i Mercats » Callosa d’en Sarrià organitza la 1a Minxà Popular el pròxim 9 de desembre

Callosa d’en Sarrià organitza la 1a Minxà Popular el pròxim 9 de desembre

| 13 novembre, 2017

*L’esdeveniment gastronòmic s’engloba dins de la Fira de Nadal d’enguany que se celebrarà del 8 al 10 de desembre a la plaça del Convent

Els pròxims dies 8, 9 i 10 de desembre, Callosa d’en Sarrià donarà la benvinguda a les festes nadalenques a través de la celebració d’una Fira de Nadal que oferirà un ampli programa d’activitats per a tots els públics.

Dins d’aquesta fira, el dia 9 de desembre, s’organitzarà la 1a Minxà Popular a la plaça del Convent, un esdeveniment organitzat des de la regidoria de Comerç, l’Associació d’Empresaris i els forns de la localitat (Panadería Rojas, Modest Pastissers, Forn del Portal, Panadería Pana, Forn Sant Antoni i El Forn d’Izla).

Per a participar tan sols és necessari reservar taula i minxo en l’Ajuntament, en horari de 8.00 a 14.30 hores, a través del telèfon 671 03 68 29 (Preguntar per Ana Fe).   El preu és de 10 euros per minxo i fruita (Beguda no inclosa).

L’horari del dinar serà de 14.00 a 14.30 hores. L’esdeveniment comptarà a més amb música en directe i tardeo. Les reserves podran realitzar-se fins al pròxim 5 de desembre.

La regidora de Comerç, Lumi Puigcerver, ha animat a tots a participar en aquest nou esdeveniment gastronòmic que tindrà com a protagonista un dels productes típics de la localitat com és el minxo.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Activitats economiques, Comerç i Mercats, Notícies

Los comentarios están cerrados.