• ca
  • es
Inici » Notícies » Callosa d’en Sarrià ofereix cursos gratuïts per a aturats de manteniment de zones verdes i d’atenció sociosanitària

Callosa d’en Sarrià ofereix cursos gratuïts per a aturats de manteniment de zones verdes i d’atenció sociosanitària

| 28 novembre, 2016

cartel-curso-a3

Des de la regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià s’ofereixen dos cursos gratuïts per a aturats organitzats pel Servef mitjançant el Fons Social Europeu.

 

D’una banda, s’impartirà un curs d’instal·lació i manteniment de zones verdes de 660 hores de durada, de les quals 80 hores seran pràctiques a realitzar en empreses. D’altra banda, s’impartirà un segon curs d’atenció sociosanitària en institucions socials de 640 hores, de les quals 80 seran pràctiques en geriàtrics. Els cursos s’impartiran en la Casa de Cultura.

 

Els interessats podran sol·licitar més informació o inscriure’s presentant el DARDE i el DNI en el saló d’actes de la Casa de Cultutra dilluns que ve 12 de desembre, a les 10.30 hores.

 

La regidora d’Ocupació, Lumi Puigcerver, ha subratllat “la importància de formar-se i reciclar-se per a afavorir la incorporació dels aturats al mercat laboral, per açò, des de Callosa d’en Sarrià es vol dotar de recursos formatius als aturats del municipi a través d’aquest tipus d’accions promogudes pel Servef”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Promoció de l’ocupació

Los comentarios están cerrados.