• ca
  • es
Inici » Igualtat » Callosa d’en Sarrià mostra la seua solidaritat en la III Marxa contra el Càncer

Callosa d’en Sarrià mostra la seua solidaritat en la III Marxa contra el Càncer

| 5 febrer, 2018

El poble de Callosa d’en Sarrià va demostrar ahir la seua solidaritat amb una alta participació de la ciutadania en la tercera Marxa Solidària en Família contra el Càncer, organitzada per l’Associació d’Ames de Casa, en col·laboració amb les regidories de Sanitat i Igualtat i l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

 

La iniciativa va commemorar el Dia Mundial contra el Càncer i va tenir com a objectiu recaptar fons per a l’AECC, així com per a l’Associació Anémona (Grupo de autoayuda para mujeres con cáncer de mama y ginecológico).

 

La marxa va arrancar a les onze del matí des de la plaça del Convent per a recórrer diversos carrers del municipi, que es van cobrir de verd a través de les samarretes que portaven els participants com a símbol de la lluita contra aquesta malaltia. L’Ajuntament va col·laborar a més amb la subvenció d’activitats infantils a càrrec del Centre d’Estudis Signe, que al seu torn va posar a la disposició de la Marxa l’equip de so. Igualment, la Colla El Pinyol va col·laborar amb l’esdeveniment amb la seua actuació. Les Associació d’Ames de Casa de Callosa d’en Sarrià van posar a la venda menjars típics per a ajudar en la recaptació de fons.

 

La Marxa va estar recolzada per l’alcalde, Josep Saval, l’edil de Sanitat i Igualtat, Rosa Mari Savall, i els regidors de l’equip de govern Estela Menaches, Alfonso Puigcerver i Vicent Llobell.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Igualtat, Notícies, Sanitat

Los comentarios están cerrados.